Načelnik PU KZŽ primio policijske službenike Luku Špehara, Krunoslava Ivanušeca i Sandra Šlogara zbog vrhunskih rezultata s natjecanja "4. memorijal Šimo Đamić – Štit Domovine”

“S ponosom pohvaljujem policijske službenike na svim ostvarenim rezultatima te posebnom doprinosu ugledu policije u društvu”

Objavljeno: 13.09.2022. zagorjeinternational

Načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske Josip Bukvić, zamjenik načelnika Robert Pavić i voditelj Službe za javni red i sigurnost Darko Krušlin primili su danas policijske službenike Interventne jedinice policije Zlatar koji su sudjelovali i ostvarili vrhunske rezultate na natjecanju za najspremnijeg policajca i policajku  ”4. memorijal Šimo Đamić – Štit Domovine – Đakovo 2022.“, kao i njihovog zapovjednika Dražena Pavlinca. 

Na natjecanju koje se održalo u organizaciji Policijske uprave osječko – baranjske, uz podršku Ravnateljstva policije i u suradnji s Osječko – baranjskom županijom, Gradom Đakovo, Općinom Trnava i Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata, 9. rujna su na području Đakovštine, kao natjecatelji iz PU KZŽ, sudjelovali djelatnici Interventne jedinice policije Luka Špehar, Krunoslav Ivanušec i Sandro Šlogar, a kao član provedbenog tima koji su nadgledali natjecanje, Ivan Škreb. 

Podsjetimo, vrhunske rezultate postigli su policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske, pripadnici Interventne jedinice policije. Luka Špehar je bio prvi u kategoriji pripadnika MUP-a, a u apsolutnoj kategoriji osvojio je drugo mjesto, Krunoslav Ivanušec je pobjednik u kategoriji veterana, a Sandro Šlogar je osvojio osmo mjestu u kategoriji pripadnika MUP-a.

– S ponosom pohvaljujem policijske službenike na svim ostvarenim rezultatima, zalaganju u ovom natjecanju i svim dosadašnjim natjecanjima te posebnom doprinosu ugledu policije u društvu, posebno naše Policijske uprave krapinsko – zagorske – rekao je Bukvić. 

Foto: PU KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba