FINSKA NA APARATIMA: Procurio video gdje se premijerka zabavlja

˝Ona je daleko najnesposobniji premijer kojeg smo imali. Ništa ne zna. Uzmi svoj kožnjak i daj ostavku˝

Objavljeno: 18.08.2022. zagorjeinternational

Sanna Marin, 36-godišnja finska premijerka na meti je kritika zbog videa koji je procurio na društvenim mrežama, a koji prikazuje kako tulumari na privatnoj zabavi. Dakako, nije prvi put da Marin kritiziraju zbog zabavljanja i društvenog života, odlazaka na koncerte i partijanja u klubovima.

Čini se, snimka je objavljena na Instagramu kao story, a onda je prenijeta i na Twitter, a na njoj je vidljivo da Marin pije, pleše i pjeva na pjesme finskog repera Petrija Nygårda i pop pjevača Anttija Tuiska.

Kako donoi finski Iltalehti, a prenosi 24sata, u videu je još nekoliko poznatih Finaca, među kojima su pjevačice, influenceri, TV voditelji, YouTuuberi, stilisti i Ilmari Nurminen, zastupnik iz premijerkinog SDP-a.

Problem je u tome da se ovakva vid zabave, po miščjenju nekih, kosi s ”klasičnim” premijerom ili premijerkom neke zemlje.

Sportski voditelji Aleksi Valavuori napisao kako je za neke ona cool, ali se pita je li ovo ponašanje odgovornog vođe zemlje usred krize.

– Ona je daleko najnesposobniji premijer kojeg smo imali. Ništa ne zna. Uzmi svoj kožnjak i daj ostavku. Hvala – napisao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba