Postavljena s ciljem pomoći bolesnima kroz edukaciju i zabavu

Netko je na danima Oroslavja ukrao industrijsku konoplju! “Ako ste pomislili da se radi o marihuani, onda bi bilo vrijeme da promijenite dilera”

Objavljeno: 14.08.2022. VH

U sklopu Dana grada Oroslavja, Udruga Kronoplja, Hemperion, CannaViva i WeedPinball je za posjetitelje postavila igru ‘fliper’ i četiri biljke industrijske konoplje oko nje, a sve s ciljem pomoći bolesnima kroz edukaciju i zabavu.

No, kako je objavljeno na Facebook stranici Policija zaustavlja krapinsko – zagorska, netko je, misleći da se radi o marihuani, u noći s petka na subotu jednu od biljaka besramno ukrao. 

– Ovu noć neki entuzijasti su uspjeli ukrasti jednu biljku industrijske konoplje na danima Oroslavja. Molio bih da dotični entuzijasti vrate biljku na svoju poziciju budući da nam trebaju četiri biljke zbog ugođaja igranja flipera. Ako ste zaista pomislili nakon našeg performansa na koncertu Hladnog piva da se radi o marihuani, onda bi bilo vrijeme da promijenite dilera ili prestanete piti alkohol – stoji u objavi. 

– Naš cilj je pomoći bolesnima kroz edukaciju i zabavu, no vi ste pokazali kako izgleda šljam ove industrije i posla. Zamislite da ste si vi posadili negdje u šikarinju zbog vaše ili nečije bolesti i jedino vam trava može pomoć, i sad zamislite da vam dođe netko i ukrade biljku ili urod… Kako bi se vi osjećali kada bi došli na vašu lokaciju i vidjeli da biljke više nema? Kako bi mogli reći onome za kog ste uzgajali da mu ne možete pomoći jer biljke više nema? S ovakvima kao što ste vi, borimo se od 2019e koji kradu čitava polja, a dio naših polja ide besplatno za bolesne koji si ne mogu priuštiti lijek. Ljudi poput vas kasnije taj cvijet špricaju sa sintetikom budući da ne “puca” i prodaju isti na crnom tržištu pod “skank”  ili prodaju takav pa ko se žali, žali… Molimo vas da do nedjelje vratite biljku, ne trebate se ni ispričati, ne zanima nas razlog zašto ste ju uzeli… jer da vas baš nitko nije vidio kako uzimate biljku i nosite u auto u centru grada, to zvuči nevjerojatno – piše u objavi na Facebooku. 

Facebook, Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba