Mladi stolnotenisači iz KZŽ ostvarili sjajne rezultate na državnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih u Splitu

Srebro za Brunu Gučin, bronca za Graciju Kačavenda, Lorenu Perendić i Dorijana Gučina 

Objavljeno: 09.08.2022. zagorjeinternational

U Splitu je od 5. do 7. kolovoza održana velika državna završnica Plazma Sportskih igara mladih u stolnom tenisu gdje su snage odmjerili najbolji stolnotenisači/ce iz cijele Hrvatske u različitim kategorijama. 

U kategoriji djevojčica 2007. godište i mlađe, srebrnu medalju osvojila je Bruna Gučin (Oroslavje), a brončana medalja pripala je Graciji Kačavenda (Oroslavje). U najstarijoj kategoriji (2004. godište i mlađi/e), Lorena Perendić (Oroslavje) kod djevojaka i Dorijan Gučin (Donja Stubica) kod dječaka osvojili su brončane medalje. Osvajači zlatnih i srebrnih medalja osigurali su plasman na međunarodnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati 16. do 20. kolovoza u Splitu. 

Inače, Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i u 26 godina postojanja okupile su više od 2.5 milijuna djece i mladih, a kroz druženje i sport promiču zdrave stilove života i opće prihvaćene društvene vrijednosti poput multikulturalizama, tolerancije i uvažavanja različitosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba