OSJETILI GLAVNI TEREN: Seniori krapinskog Zagorca u Maksimiru s Dinamom odigrali pripremnu utakmicu

Iako su pokazali kvalitetu i borbenost, protiv moćnog protivnika izgubili s 5:0

Objavljeno: 30.07.2022. zagorjeinternational

Seniori Nogometnog kluba Zagorec Krapina  u subotu su na glavnom terenu maksimirskog stadiona odigrali pripremnu utakmicu s Gradskim nogometnim klubom Dinamo.

-Domaćin je nastupio u sastavu s većim brojem dobro znanih imena, poput Nevistića i Zagorca na golu te Tolića, Gojaka, Štefulja, Brkljače, Rukavine, itd. U prvom poluvremenu pružili smo odličan otpor i samo je jedna mala neopreznost obrane bila dovoljna Toliću da zavuče loptu iza leđa Bručija, pa na stanku odlazimo s golom zaostatka. U nastavku, trener Raić poprilično je ispremiješao momčad, u toj smo fazi priprema, u kojoj svi igrači još uvijek dobivaju šansu da pokažu što mogu i znaju, te je Dinamo došao do četiri nova pogotka, za konačnih 5: 0 – stoji u Instagram objavi NK-a Zagorec, poručivši:

-Ponovno smo, u nadmetanju sa suparnikom iznimne kvalitete, pokazali da kvalitetu definitivno posjedujemo. Treba nam još malo vremena da sve sjedne na svoje mjesto. Čestitke svim našim igračima i treneru Raiću na prikazanoj igri i borbenosti. Iznad svih – Zagorec – rekli su.

foto: NK Zagorec/Instagram

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba