Izvrsna prilika koja možda čeka baš Vas

DOKAZANA KVALITETA I DUGOGODIŠNJA TRADICIJA: Uspješna tvrtka BMH Bedekovčina d.o.o. u potrazi je za bravarima i pomoćnim bravarima

Objavljeno: 20.07.2022. zagorjeinternational

BMH Bedekovčina d.o.o. tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji aluminijske bravarije, metalnih konstrukcija i kamionskih nadogradnji, a osnovana je 2018. godine na temelju obrta osnovanog još 2002. godine. 

Dokaz stručnosti, znanja i kvalitete je i to što se tvrtka neprestano širi, pa je tako i sada u potrazi za radnicima. Za posao bravara i pomoćnog bravara u tvrtki je trenutno otvoreno više pozicija. Traže se djelatnici koji bi obavljali poslove izrade aluminijske bravarije i konstrukcija, djelatnici za rad na CNC preši i rezačima te djelatnici za izradu crne bravarije. 

Iz tvrtke poručuju da im je važno stvoriti radni tim od pojedinaca koji iskreno dijele njihove vrijednosti, stoga im kod odabira novih zaposlenika nije presudno radno iskustvo, već stručnost, marljivost, savjesnost te proaktivnost.

Mjesto rada je Bedekovčina, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 091/7993-268 ili putem e-mail adrese [email protected] 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter