Ponude možete dostaviti do 31. kolovoza

U ZAKUP NA DESET LOVNIH GODINA: KZŽ daje pravo lova u lovištu “Oroslavje“ – evo uvjeta

Objavljeno: 20.07.2022. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar raspisao je javni natječaj za davanje zakupa prava lova u zajedničkom lovištu II/127- “Oroslavje“ – ukupne površine 5938 hektara, na deset lovnih godina. Davatelj zakupa prava lova je Krapinsko – zagorska županija.

Početna cijena godišnje naknade za pravo lova utvrđen je u iznosu od 51.355 kuna. Zakup prava se može dati pravnoj ili fizičkoj osobi (obrtniku) koja ima sjedište na području Republike Hrvatske, registrirana je za obavljanje lova, nije joj izrečena kazna za kazneno djelo protuzakonitog lova ili kazna zbog prekršaja navedenog u članku 92. Zakona o lovstvu dok traje sigurnosna mjera odnosno dok ne nastupi rehabilitacija po sili zakona te je podmirila sve obveze iz prijašnjih ugovora o pravu lova.

Ponude za zakup, bez obzira na način dostave, moraju se dostaviti, najkasnije do srijede, 31. kolovoza, do 12 sati. Dostavljaju se u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici, putem pošte preporučeno ili neposredno u pisarnicu na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Magistratska 1, 49 000, Krapina, s naznakom “Javni natječaj za zakup lovišta, “Ne otvarati“.

Javno otvaranje ponuda održat će se u srijedu 31. kolovoza, u 12 sati u prostorijama Krapinsko-zagorske županije, Krapina, Magistratska 1, dvorana za sastanke. Svi detalji ovog javnog natječaja dostupni su ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba