Načelnik Murtera-Kornata u austrijskom bordelu račun platio službenom karticom

“Moja privatna i službena kartica iste su banke, u tim večernjim satima došlo je do omaške – ispričavam se svojim mještanima“

Objavljeno: 13.07.2022. zagorjeinternational

Načelnik Murtera-Kornata, Toni Turčinov, službenom je karticom plaćao usluge u austrijskom bordelu, piše Telegram, koji je u posjedu računa koji to nepobitno dokazuje.

Naime, sredinom travnja 2019. godine, između 1.37 i 3.38 sati, u klagenfurtskom klubu La Cocotte, triput je upotrijebio općinsku karticu. Kao navodi Telegram,  dvaput je potrošio 600 eura te jednom 360 eura, čime je u jednoj noći potrošio ukupno 1560 eura iz općinskog proračuna.

Nezavisni načelnik Turčinov, na čelu Općine je od 2016. godine, kada je izbore dobio kao kandidat koalicije HSS-HNS. Telegram ga je kako navodi, po prvi puta kontaktirao 4. srpnja, kada im se ispričao da ne može odmah dostaviti odgovor na njihov upit zašto je usluge bordela plaćao službenom karticom. Tada se nije mogao napamet sjetiti o čemu se radi pa im je napisao da “prvo mora stupiti u kontakt sa svojim zaposlenicima”. Kako navodi Telegram, naveo je da je trenutno, i dalje na strogom mirovanju zbog nedavne operacije Ahilove tetive, te dodao: “Stoga Vas molim za razumijevanje i kolegijalnost”.

Nekoliko dana kasnije, Telegramu je došao prvi službeni odgovor. Naime, priznao je da je bio “na večernjem druženju” u bordelu s “potencijalnim gostima i domaćinima”. Telegram piše da im je zatim naveo opravdanje da je slučajno pomiješao kartice. U odgovoru je naveo da je račun htio platiti privatnom karticom, ali je pogreškom iz novčanika izvadio službenu.

-Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške zbog koje se ispričavam svojim mještanima – stoji u odgovoru za Telegram.

U međuvremenu ugašeni klub La Cocotte nesumnjivo je doista bio legalni bordel, kako se i oglašavao, a na službenim su stranicama reklamirali da nude “erotično iskustvo” s non-stop show programom. Kako navodi Telegram, gosti su mogli birati intimno druženje s 10 do 15 djevojaka u sedam zasebnih soba na dva kata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba