On je u bolnici gdje ga čuva policija

STRAŠNO: Djevojku (20) u Našicama ubio bivši dečko (24) koji ju je mjesecima maltretirao

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

Kako smo ranije izvijestili, noćas je policija dobila dojavu o pokušaju samoubojstva 24-godišnjaka u Našicama, a po izlasku su zatekli mrtvo tijelo 20-godišnjakinje. 

Kako neslužbeno doznaje 24sata, 24-godišnjak je ubio djevojku hladnim oružjem kod parka, sinoć kada se vraćala iz grada. Ubojstvo se dogodilo samo 300-ak metara od njene kuće.

Nakon tog čina, 24-godišnjak je otišao do mosta ispod kojeg je željeznička pruga, gdje je sreo poznanika koji ga je pitao gdje je djevojka. Ovaj mu je odgovorio da ju je ubio. 

24-godišnjak je trenutno u bolnici gdje ga čuva policija. 

Prema informacijama, radi se o bivšem paru, a mladić je djevojku maltretirao unazad nekoliko mjeseci, otkako su prekinuli vezu. 

– Bila je predivna, ovo je tragedija – rekli su šokirani prijatelji djevojke.  

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter