Potpisano 29 ugovora

Grad Zlatar dodijelio ukupno 460.000 kuna za projekte i programe svojih udruga

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

Danas su u Zlataru potpisani ugovori o dodjeli sredstava udrugama civilnog društva i sportskim udrugama s područja grada Zlatara, a potpisali su ih gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek s ovlaštenim osobama udruga kojima su dodijeljena sredstva temeljem Javnog natječaja za financiranje aktivnosti udruga u 2022. godini. 

Auguštan-Pentek zahvalila se svim udrugama koje su podnijele molbu za financiranje projekata i programa, a zahvalila je i na njihovom doprinosu na promociji Grada Zlatara. Također, istaknula je da je želja Grada poticati razvoj i promociju daljnjih aktivnosti svih udruga.

Ukupan iznos novčanih sredstava koji će biti dodijeljen kroz natječaj je 460.000 kuna, od čega će 300.000 kuna biti izdvojeno za prioritetno područje ‘Sport i rekreacija’ te 160.000 kuna za prioritetno područje ‘Razvoj civilnog društva – ostalo’.

Ugovori su sklopljeni s ukupno 29 udruga.

– Zahvaljujem i čestitam svima jer vi naš Zlatar činite ugodnijim mjestom za život! Izgrađena infrastruktura bez dodatnih sadržaja svih vas bila bi prazna! Samo zajedno možemo graditi Naš ljepši Zlatar – poručila je Auguštan-Pentek. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba