Općina Donja Voća proslavila Međunarodni praznik rada

Veselo druženje upotpunile razne igre za djecu, degustacije domaćih slastica i ukusni prvomajski grah

Objavljeno: 03.05.2022. zagorjeinternational

Prošle je nedjelje i u općini Donja Voća održana proslava Međunarodnog praznika rada na kojoj se, uz popratne sadržaje, pojeo i praznički grah. 

Posebno veselo bilo je u društvu djece koja su se odvažila sudjelovati u igrama, a za što su im dodijeljena i priznanja. 

Odrasli su degustirali slastice i razna domaća pića vrijednih ruku KUD-a Voća te udruge “AJMO”, a bilo je prilike i za kušanje vrhunskog domaćeg vina lokalnih vinogradara.  

– Svaka pohvala ide i kuharu koji je skuhao vrhunski grah i omogućio nam da dobijemo novu tradiciju koja nam je prijeko potrebna u našoj općini. Zahvaljujemo svim sudionicima, donatorima, udrugama i ljudima koji su se odazvali i učinili ovaj Međunarodni praznik rada drugačijim od prošlih te se s nama proveselili – poručili su iz Općine. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba