U školskoj sportskoj dvorani Zlatar Bistrica

VELIKA ČAST: Zlatarbistričke mažoretkinje ugostit će državni turnir Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske

Objavljeno: 16.04.2022. zagorjeinternational

Zlatarbistričke mažoretkinje domaćin su državnog turnira Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske koji će se održati 23. travnja u školskoj sportskoj dvorani Zlatar Bistrica. 

Na 38. kvalifikacijskom turniru u velikim formacijama, “Zlatice” će ugostiti preko 580 mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske, a kroz cjelodnevno će natjecanje biti otplesano preko 60 koreografija. Ovo državno prvenstvo također je i kvalifikacijski turnir za “MWF” Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se ove godine održava od 22. do 26. lipnja u Zadru.

Uz organizaciju državnog prvenstva, Zlatarbistričke mažoretkinje uvježbavaju i koreografije s kojima će se natjecati, a na ovom će natjecanju izvesti dosad najveći broj grupnih koreografija. U kategorijama juniorki i seniorki na ovom će turniru nastupiti čak 62 “Zlatice”. 

Uz koreografije pripremljene za kvalifikacijski turnir, posebno iznenađenje za natjecanje pripremaju i mažoret-mame sa svojom izvedbom na natjecanju.

Zlatarbistričke mažoretkinje pozivaju sve da im se 23. travnja pridruže u školskoj sportskoj dvorani u Zlatar Bistrici, te da im s tribina pruže podršku i uživo dožive sve čari mažoret sporta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba