Tvrtka Valoviti papir Dunapack proslavila okruglih 20 godina poslovanja, a zanimljiva su adresa i ako tražite posao

DOKAZ KVALITETE: Iz godine u godinu radi se na unaprjeđenju proizvodnje, modernizaciji tehnologija i povećanju zadovoljstva zaposlenika  

Objavljeno: 09.04.2022. zagorjeinternational

Valoviti papir Dunapack d.o.o. bavi se proizvodnjom kartona i kartonske ambalaže. Kao greenfield investicija u 100 posto stranom vlasništvu, tvrtka je osnovana 2002. godine, stoga ove godine obilježava punih 20 godina rada. Dio je ‘Prinzhorn Holding Grupe’, obiteljske kompanije sa sjedištem u Beču, koja je prisutna i proizvodi u 16 zemalja srednje i istočne Europe. ‘Prinzhorn Holding Grupa’ jedna je od vodećih europskih proizvođača kartona i kartonske ambalaže te je prepoznata kao pouzdan partner s visokom kvalitetom proizvoda i usluga koje pružaju svojim kupcima.  

Velike investicije 

Unatoč sad već dvogodišnjem radu u uvjetima COVID pandemije, tvrtka nije odgodila svoje planirane investicije. U 2020. godini završen je posljednji investicijski ciklus proširenja proizvodnog pogona i pokretanje novog prerađivačkog stroja za proizvodnju kutija s mogućnošću tiska u sedam boja u ukupnoj vrijednosti 11 milijuna eura. Tijekom 2021. godine, nastavljeno je s modernizacijom proizvodnih strojeva kroz automatizaciju i robotizaciju olakšavajući tako rad zaposlenicima u samoj proizvodnji, povećavanju produktivnosti rada, te još brže opskrbe potreba kupaca. Ukupna vrijednost ulaganja iznosila je 1,5 milijuna eura. Za tekuću 2022. godinu, planirani iznos novih investicija je 5 milijuna eura u vidu daljnjeg nastavka modernizacije postojećih strojeva, te nabavku novog stroja za lijepljenje čija se isporuka očekuje početkom 2023. godine.

Osim navedenog, tvrtka kontinuirano radi na povećanju plaća zaposlenika, te je početna plaća zaposlenika u proizvodnji trenutno 5200 kuna neto. Uz plaću, svaki zaposlenik ima pravo na besplatni topli obrok i troškove prijevoza, te prima i maksimalni godišnji iznos prigodnih nagrada u ukupnom iznosu 3000 kuna neto.  

Uprava kompanije svake godine, ovisno o ostvarenom financijskom rezultatu poslovanja, donosi i odluku o isplati godišnjeg bonusa svakom zaposleniku od zajamčenih 4300 kuna bruto uz mogućnost da taj iznos bude i veći. Konkretno, za 2021. godinu isplaćen iznos godišnjeg bonusa iznosio je 6500 kuna bruto po zaposleniku, a isplaćen je u veljači ove godine. 

Brojne pogodnosti

S obzirom na to da je većina zaposlenika mlađe životne dobi, kontinuirano se povećava iznos primanja za svako rođeno dijete, koji trenutno iznosi 7500 kuna neto po djetetu. Također, isplaćuje se i dar u vrijednosti od 600 kuna neto za svako dijete do navršene 15. godine života.

Povodom jubilarnih 20. godina djelovanja tvrtke, u petak, 8. travnja organizirana je svečana večera za zaposlenike. U svom govoru, direktor tvrtke zahvalio se svim zaposlenicima na njihovom predanom radu te će se kao znak zahvale u narednom tjednu zaposlenicima isplatiti nagrada u iznosu od 5000 kuna bruto i uručiti prigodan poklon, a tijekom večeri, zaposlenici su uživali u predstavi teatra Kerekesh, nastupu DJ-a i Vanne. 

Kao nositelju certifikata ‘Poslodavac Partner’, tvrtki je od velike važnosti zadovoljstvo zaposlenika i otvaranje novih radnih mjesta u zajednici u kojoj djeluje. 

Otvorena radna mjesta

Trenutno postoji potreba za zapošljavanjem na radnim mjestima ‘Radnik u proizvodnji’ i ‘Vozač viličara’.

Prema opisu poslaRadnik u proizvodnji’ upravlja ulagačkim dijelom stroja, provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ploča na ulagačkom dijelu stroja te kontrolu kvalitete finalnog proizvoda na izlagačkom dijelu stroja, dok ‘Vozač viličara’ provodi interni transport rola papira, polu/proizvoda te utovar kamiona gotovom robom.

Uvjeti za zaposlenje su srednja stručna sprema, prednost tehnički smjer, usmjerenost na timski rad te osnovna računalna pismenost, a za vozače viličara uvjet je i stručna osposobljenost za rukovanje viličarem. Od kandidata se očekuje  spremnost na učenje i kontinuirano usavršavanje.

Ako ste zainteresirani za zapošljavanje na navedenim pozicijama, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom, na adresu Valoviti papir Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili na e-mail: [email protected].

Više o poduzeću dostupno je na službenoj internetskoj stranici.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba