E, TAKO SE SNIŽAVA TLAK: Petogodišnje istraživanje pokazalo da je samo 10 minuta 'gledanja' jednako kao 30 minuta aerobika

ŽELITE SVOM MUŠKARCU PRODUŽITI ŽIVOT? Pokažite mu gole grudi, a evo i još nekih savjeta

Objavljeno: 27.03.2022. zagorjeinternational

Samo deset minuta gledanja u grudi obdarene žene jednako je učinkovito kao 30 minuta aerobika, tvrdi gerontologinja dr. Karen Weatherby, prenosi 24 sata.

Istraživanje gledanja ženskih grudi provedeno je na 200 ispitanika u tri njemačke bolnice. Trajalo je pet godina. Polovica ispitanika gledala je grudi, a druga polovica od toga se suzdržavala. Na kraju istraživanja znanstvenici su zaključili da gledanje ženskih poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni tlak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolijevanja od krvožilnih bolesti.

Znanstvenici vjeruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi, koja dovodi do općeg poboljšanja zdravstvenog stanja.

– Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Vjerujemo da, ako to radi stalno, prosječan muškarac može živjeti i četiri do pet godina dulje – kaže dr. Weatherby i dodaju da postoji još pet načina koji će muškarcima produljiti život. To su – da se što više seksaju, ožene se, da imaju djecu, budu odgovorni i da se – malo udebljaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba