NEVJEROJATNO: Majka petero djece u trgovinu odlazi samo dva puta godišnje

KAD IDE PO ŠPECERAJ: “Potrošim oko 27.000 kuna”

Objavljeno: 06.03.2022. zagorjeinternational

Majka petero djece, Tabitha iz Michigana razvila je svoju strategiju kupovanja namirnica koja ima i svoja pravila. Radi se strategiji prema kojoj Tabitha dva puta godišnje odlazi u trgovinu opskrbljujući svoju obitelj potrebim namirnicama, a češće kupovine, kaže, nisu potrebne što je objasnila na svom YouTube kanalu, piše Index.

-Mi smo sedmeročlana obitelj, tu je petero djece i ovo je upravo ono što nam odgovara. Ne žele svi ljudi napraviti veliku kupovinu odjednom, ali mi to jednostavno volimo. Nadamo se da će nam ovo potrajati četiri do šest mjeseci – rekla je.

Sudeći po ogromnim količinama hrane koju su ona i njezin suprug kupili, Tabitha ne bi trebala imati problema s održavanjem zaliha. Potrošila je oko 27.000 kuna, a tu se nalazi šest boca maslinovog ulja, 10 tuceta jaja, 20 komada maslaca i godišnja zaliha riže. Kupila je i po 22 paketa tjestenine, 95 vrećica čipsa, 24 paketa pilećih prsa, kao i dovoljno govedine za najmanje 15 obroka za ovu veliku obitelj.

U trgovinu kreću u 10 sati ujutro i taj pohod traje do popodnevnih sati nakon čega obitelj sortira namirnice i pohranjuje u podrum kuće.

-Toliko smo zahvalni što možemo kupiti ovu hranu za cijelu našu obitelj i hraniti je mjesecima. Zaista se isplati, iako je za to potreban cijeli dan. Ovo namirnice će trajati jako dugo mojoj sedmeročlanoj obitelji, rijetko idemo u restoran pa je ovo upravo ono što nam je trebalo – rekla je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba