Sportska zajednica općine Krapinske Toplice objavila javni natječaj

Udruge, aplicirajte i osigurajte si iznos i do 120.000 kuna

Objavljeno: 16.02.2022.

Sportska zajednica Općine Krapinske Toplice objavila je javni natječaj za financiranje projekata / programa u okviru javnih potreba u sportu općine Krapinske Toplice za 2022. godinu za koji su sredstva, u ukupnom iznosu od 190.000 kuna, osigurana u općinskom proračunu za ovu godinu.

Sredstva će se namjenski rasporediti udrugama članicama SZKT-a za poticaj na sport, njegovu promociju, provođenje sportskih aktivnosti djeci i mladeži, djelovanje sportskih udruga i Sportske zajednice, za sportska, domaća i međunarodna natjecanja, te za opću i posebnu zdravstvenu zaštitu sportaša, ali i za planiranje, izgradnju, održavanja i korištenje sportskih građevina značajnih za Općinu.

Od predviđenog iznosa ukupnih sredstava, udruge imaju, po pojedinoj prijavi, mogućnost ostvarivanja sredstava u iznosu od 2000 kuna do 120.000 kuna.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju sve sportske udruge sa sjedištem ili prebivalištem u Krapinskim Toplicama, članice SZKT-a, a koje temeljem Zakona o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i upisane su u registar sportskih djelatnosti kod nadležnog ureda

Rok za dostavu prijava je 17. ožujka 2022. godine, a cijeli tekst natječaja, prijavnicu i obrasce možete pronaći na klik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba