Mladi zagrebački poduzetnik pokrenuo zanimljiv biznis

Priprema svježe kuhane obroke za pse, koji se pakiraju i dostavljaju vlasnicima, a svaki je obrok prilagođen za pojedinog psa

Objavljeno: 09.01.2022. zagorjeinternational

Ne postoji granica kreativnosti, isto kao što ne postoji niti granica koliko volimo svoje kućne ljubimce. Najnovija kreativna ideja, a tiče se kućnih ljubimaca, odnosno pasa, dolazi iz Zagreba, a radi se o originalnom biznisu “Pas Kitchen“.  

Ideja je to koju je realizirao mladi poduzetnik Ivan Zovko, a radi se o svježe kuhanim obrocima za pse koji se pakiraju i dostavljaju vlasnicima pasa, s time da je svaki obrok prilagođen za svakog psa, piše Jedemdoma.hr.

Stvar funkcionira po principu mjesečne pretplate, a pripremaju se obroci koje je propisala veterinarska nutricionistkinja. Jela se pripremaju na pari od namirnica ljudske kvalitete, a dolaze smrznuta i pripremljena prema porcijama za cijeli mjesec.

Za svojeg kućnog ljubimca tako možete birati između različitih planova prehrane koji nose duhovite nazive poput “sveta krava“, “leteća kokoš“ ili pak “gladan prasac“, a najbolja količina hrane za vašeg psa odredit će se u “Pas Kitchenu“ popunjavanjem detaljnog upitnika.

Mladi poduzetnik je rekao da je posao krenuo odlično, a sve uglavnom zahvaljujući usmenim preporukama.

Ponudu, kao i sve ostale informacije, možete provjeriti na web stranici putem koje se mogu kupiti ovi svježe pripravljeni nutricionistički obroci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba