Donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i dođite do gotovine na licu mjesta

“Mislila sam da nema izlaza iz moje novčane neprilike. Tada sam vidjela reklamu za otkup zlata…”

Objavljeno: 20.12.2021. zagorjeinternational

“Uh, trebala bi mi još koja stotka do kraja mjeseca…”

“Nedostaje mi još 2000 kuna da zatvorim onaj dug…”

“Da mi je bar negdje naći tisuću kuna do sutra…”

Rečenice poput ovih možemo čuti gotovo svakodnevno. Ljudi se često nađu u nekom financijskom problemu zbog raznih razloga – privremenog gubitka posla, smanjenja primanja, nerazboritog postupanja s novcem, nepredviđenih troškova….
Jedno se vrijeme pokušavaju izvući iz takvih neprilika, ali mnogi ne uspijevaju. Jednostavno ne vide način kako izaći iz te situacije.

– Mislila sam da nema izlaza. Nisam htjela ulaziti u preskupe dugove jer sam ionako imala dva kredita koja sam otplaćivala – započinje svoju priču jedna Zabočanka.

– A onda sam na jednom web portalu vidjela reklamu za otkup zlata. Nisam znala ništa o takvoj djelatnosti, pa sam kliknula na web stranicu Auro Domusa da vidim o čemu se tu zapravo radi. Moj prvi dojam bio je izuzetno pozitivan pa sam odlučila odnijeti narukvicu i dvije ogrlice u njihovu poslovnicu kako bi mi ih procijenili. Ostala sam ugodno iznenađena profesionalnošću djelatnika, koji su mi zlatni nakit besplatno procijenili i dali mi ponudu. Kako taj nakit ionako nikad ne nosim, a novac mi je bio hitno potreban za jedan izvanredni trošak, nisam ni trenutka dvojila. Pogotovo me razveselilo to što sam novac dobila odmah, na licu mjesta! – ističe zadovoljno naša sugovornica.

Priča poput ovih ima još mnogo. Iskustva klijenata koji koriste usluge otkupa zlata u Auro Domusu redom su pozitivna. Auro Domus jedini je profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata u Hrvatskoj, koji posluje na više od 100 lokacija diljem zemlje.
Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno o tome radi li se o nakitu, satu ili zubnom zlatu, provjerite koja vam je poslovnica najbliža. U Zaboku, to je ona na adresi Matije Gupca 45. Donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i dođite do gotovine odmah.

Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus te besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter