U Uredu župana održan prijem za Deu Presečki, talentiranu zagorsku glumicu i dobitnicu Nagrade hrvatskog glumišta

“Baš mi je nekak lepo i toplo oko srčeka. Uvijek mi je izuzetna čast nastupati u rodnoj Krapini”

Objavljeno: 03.12.2021. zagorjeinternational

Mlada i talentirana zagorska glumica, Krapinčanka Dea Presečki, dobitnica je Nagrade hrvatskog glumišta u kategoriji “izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina“. Nagradu je osvojila za ulogu Matijaša Grabancijaša Dijaka u istoimenoj predstavi, koja se izvodi u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin.
Tim povodom, u petak je u Uredu župana u Krapinu za Deu održan i prijem, na kojem ju je dočekala zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je tom prilikom rekla da je dobiti ovu prestižnu nagradu, zaista veliki uspjeh.
– Radi se o predstavi koja je proglašena najboljom i osvojila nagradu za najbolje redateljsko ostvarenje redatelja Krešimira Dolenčića, pa je time ponos još veći. Stoga, u ime župana i Krapinsko – zagorske županije, čestitam Dei na izuzetnom uspjehu. Želim joj sve najbolje, puno budućih uspjeha i nadam se da se večeras vidimo na odličnom uprizorenju ove predstave, koja će se po prvi puta izvesti u Krapini – poručila je Petek.
Dea je prije svega zahvalila na velikoj podršci koju dobiva, prvenstveno svojim roditeljima i prijateljima, a zatim i Krapini, svom rodnom gradu, u kojem je odrasla, u Ulici Tituša Brezovačkog.
– Hvala vam što ste me danas ugostili. Uvijek mi je izuzetna čast nastupati u rodnoj Krapini. Osjećam poseban ponos i, kako bi mi rekli, baš mi je nekak lepo i toplo oko srčeka, tako da se jako veselim večerašnjoj izvedbi, našoj divnoj publici iz Krapine i tome što vam možemo pokazati taj naš mali biser, predstavu “Matijaš Grabancijaš Dijak” – kazala je Dea

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba