Zagorski HSS izabrao nove predsjednike općinskih i gradskih organizacija stranke

“Prioritet nam je aktivno uključenje u izradu županijskog proračuna u dijelu subvencija u poljoprivredi i zaštiti okoliša te održivom razvoju“

Objavljeno: 17.11.2021. zagorjeinternational

Hrvatska seljačka stranka tijekom studenoga provodi unutarstranačke izborne procese.  Održane su skupštine u općinskim organizacijama HSS-a Hrašćina, gdje je za  predsjednika izabran Branko Tukač, ujedno i načelnik općine, zatim u Zlatar Bistrici, gdje je za predsjednika izabran Ivan Šantek, vijećnik u Županijskoj skupštini, Mariji Bistrici, gdje će Općinsku organizaciju voditi Jurica Mitrečić, u Svetom Križu Začretju, gdje je za predsjednika izabran Dražen Čvek, ujedno i vijećnik u Županijskoj skupštini, te u Mihovljanu, gdje je izabrani predsjednik Silvestar Vučković. Za predsjednika Općinske organizacije HSS-a Bedekovčine izabran je Damir Mohač, u Đurmancu Bojan Petek, u Budinščini Dragutin Dugan, u Gornjoj Stubici Stjepan Hikec, u Oroslavju Zvonko Gredičak i u Zaboku Martina Repovečki.

Na izbornim skupštinama članstvo HSS-a raspravlja o stranačkim lokalnim politikama. Kako kažu, prioritet HSS-a na županijskoj razini je aktivno uključenje u izradu proračuna Županije za 2022. godinu u dijelu subvencija u poljoprivredi i zaštiti okoliša te održivom razvoju svih dijelova Krapinsko – zagorske županije.

U planu je i održavanje izborne skupštine Županijske organizacije HSS-a u prvoj polovici prosinca, na kojoj će se izabrati novo vodstvo, a do kraja godine održat će se i izborna glavna skupština HSS-a, gdje će se, između ostalih središnjih tijela, birati i novi predsjednik HSS-a. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba