Donosimo nekoliko zanimljivih ideja

Blagdansko uređenje doma uz odlične popuste

Objavljeno: 17.11.2021. zagorjeinternational

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate home, ovog vikenda ima fantastične popuste. A kako bismo vam olakšali potragu za novim namještajem i dekoracijama, donosimo ideje za blagdansko uređenje doma. Posjetite Home Shopping Weekend, uhvatite odlične popuste a u nastavku pronađite nekoliko ideja za uređenje doma…

Blagdansko vrijeme nam se polako bliži i već se može osjetiti svuda oko nas. Mnogi ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenoga, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu – donosimo vam ideje za najljepše uređenje iz Westgate Shopping Cityja.  Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama kakve nudi trgovina Möbel Land, svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku. 

Bez obzira na to volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se pak odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja pronađite u trgovini jysk.

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno – bijelu kombinaciju boja. Ovo je ujedno i najtradicionalnija božićna kombinacija, a bila je osobito popularna 50-ih godina prošlog stoljeća.

Kao jedan od glavnih blagdanskih detalja, izdvaja se božićni vijenac. Možete birati između kreativnih vijenaca, upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih varijanti – mi smo u Westgateu pronašli pregršt izvedbi.

Moderne čarape za poklone ili pak figurice, patuljci i svima nam dragi orašari, pokazat će vaš blagdanski duh u punom sjaju, a velik izbor imaju Bima, Tedi i Pepco.

Sve popuste koji vas čekaju ovog vikenda u Westgate Shopping Cityju, pronađite na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba