Ove subote velika akcija cijepljenja u Zagorju – u 37 ordinacija na području 28 gradova i općina

“Cijepiti se mogu svi zainteresirani, bez najave, i to prvom, drugom ili trećom dozom“

Objavljeno: 11.11.2021. zagorjeinternational

Na području Krapinsko – zagorske županije se u subotu organizira velika akcija cijepljenja protiv koronavirusa. Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite KZŽ, cijepljenje će biti organizirano u 37 ordinacija obiteljske medicine u 28 općina i gradova te u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo KZŽ na Zivtovom trgu u Zaboku. Svi zainteresirani će se moći cijepiti u ordinacijama obiteljske medicine od 7 do 14 sati, kao i u prostorijama Zavoda u Zaboku od 8 do 14 sati.

– Naglašavamo da će cijepljenje biti omogućeno svim zainteresiranima i to bez posebne najave, bez obzira na to hoće li za cijepljenje biti zadužen njihov liječnik obiteljske medicine ili neki drugi liječnik. Bit će omogućeno cijepljenje prvom i drugom dozom, kao i svima koji imaju uvjete za treće dozu – kažu iz županijskog Stožera.                   

Uvjete za treću dozu provjerite ovdje.

Cijepljenje ove subote neće biti organizirano na području četiri od 32 jedinice lokalne samouprave, Budinščini, Đurmancu, Maču i Kraljevcu na Sutli, ali iz Stožera potiču stanovnike spomenutih općina da se na cijepljenje odazovu na području bilo koje druge jedinice lokalne samouprave.

Objavljujemo i popis ordinacija obiteljske medicine u kojima će biti održana akcija cijepljenja, a sve dodatne informacije potražite na internetskoj stranici KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba