Veliko priznanje povodom Međunarodnog dana učitelja

I jedanaest zagorskih učitelja našlo se među 511 najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika u prošloj školskoj godini

Objavljeno: 05.10.2021. zagorjeinternational

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021.
Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno – obrazovni sustav Republike Hrvatske, stoga se povodom Međunarodnog dana učitelja, koji se obilježava danas, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs virtualno obratio s čestitkom nagrađenim odgojno – obrazovnim djelatnicima.
Iz zagorskih osnovnih škola, najuspješnije učiteljice su Marica Celjak, Melita Ogrinšak, Ivana Severin i Ivana Tomašković iz OŠ Bedekovčina, Snježana Kovačević iz OŠ Zlatar Bistrica, Renata Posavec iz OŠ Oroslavje i Suzana Pracaić iz OŠ “Ljudevit Gaj“ Krapina. Među srednjoškolskim profesorima i nastavnicima nagrađene su Jasminka Pernjek i Daniela Usmiani iz SŠ Bedekovčina, Stjepan Šalković iz Srednje škole Krapina te Krešimir Varga iz SŠ Zlatar.
– Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno – obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2020./2021. te im želimo uspješan nastavak rada, osobito u ovim izazovnim vremenima – poručuju iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba