I više nego uspješan nastup Krapinskih mažoretkinja i Twirling kluba na 21. Državnom prvenstvu u twirlingu i 24. Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Kaštelama

ŽIVUĆI SUVENIR KRAPINE VEĆ 27 GODINA: U svoj grad djevojke se vratile s dva nacionalna zlata

Objavljeno: 08.09.2021. zagorjeinternational

Krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina sudjelovali su na 21. Državnom prvenstvu u twirlingu i 24. Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Kaštelama, odakle su se djevojke vratile s dva zlatna odličja.


– Uz veselje i radost svih natjecatelja, naše djevojke uz izvrstan nastup ponosno su predstavljale svoj grad Krapinu. Osvojile su dvije zlatne medalje, u kategoriji Zastave i Artistic group – objavili su lijepu vijest na svojoj Facebook stranici, a ujedno pozivaju i na upis novih članova:
– Pozivamo sve zainteresirane za satove ritmike, mažoret plesa i twirlinga te gimnastike da se prijave u inbox stranice na Facebooku kako bismo mogli organizirati grupe. Molimo da nam pošaljete ime i prezime djeteta, godine, za koju aktivnost ste zainteresirani te kontakt roditelja. Predbilježbe se primaju do 10. rujna nakon čega ćete dobiti
informacije o terminima. Veselimo se što ćemo ponovo vježbati zajedno – poručuju iz Krapinskih mažoretkinja i Twirling kluba Krapina.

Inače, krapinske mažoretkinje osnovane su 1994. na inicijativuTurističke zajednice grada Krapine. Već 27 godina svojim nastupima prate i uljepšavaju brojna događanja u gradu i županiji te predstavljaju živući suvenir Krapine. Od 1998. Krapinske mažoretkinje djeluju kao udruga Gradski puhački orkestar i mažoretkinje Krapina. Od 2002. članice su Hrvatskog mažoret saveza koji je ravnopravan član europske i svjetske organizacije National Baton Twirling Association, a 2009. godine osnovan je i Twirling klub Krapina. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba