Započela gradnja City Marketa Pregrada

POSLOVNO STAMBENA ZGRADA NA 3300 KVADRATA: Imat će trgovački centar na dvije etaže, uredski i poslovni dio, elegantne stanove i luksuzni penthouse

Objavljeno: 10.08.2021. zagorjeinternational

U Pregradi je započela gradnja City Marketa Pregrada koji je koncipiran kao poslovno -stambena zgrada koja će sadržavati sveukupno 3300 kvadratnih metara uporabne površine. Sastojat će se od trgovačkog centra na dvije etaže od 1700 kvadratnih metara, uredskog i poslovnog dijela te 13 elegantnih stanova od 45 kvadratnih metara do luksuznog penthousea od 160 kvadratnih metara, a zgrada je oblikovana na način da se uklopi u estetiku zagorskog krajolika, dok će s druge strane naglasiti svoj suvremeni koncept i raznolik sadržaj.

Za izgradnju se koriste najmoderniji građevinski materijali i tehnike gradnje, a strojarski sustav bit će izveden putem zajedničke kotlovnice koju pogoni dizalica topline s izmjenjivačem voda-zrak, odnosno koristi dvije bušotine na samoj parceli ispod zgrade. Najveća prednost zgrade je to što proračunska potreba za energijom za grijanje stana u siječnju ne prelazi 350 kuna, a svi su stanovi projektirani prema pravilima niskoenergetske nZEB arhitekture.

Investitor je čakovečka tvrtka Gradis d.o.o, a gradnja koja će se izvoditi u dvije faze, počela je u srpnju, dok se otvaranje centra očekuje na proljeće iduće godine. Završetak kompletnog projekta planira se za lipanj iduće godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba