Na sjednici mačanskog OV-a, donesena odluka o naknadama za prisustvovanje sjednicama vijeća

Mačanski vijećnici dobivat će 200 kuna, a predsjednik Vijeća 500 kuna po sjednici

Objavljeno: 16.07.2021. zagorjeinternational

Na ovotjednoj sjednici Općinskog vijeća Mača, donesena je odluka o naknadama za prisustvovanje sjednicama vijeća. Visina naknada nije se mijenjala pa će vijećnici i dalje dobivati 200 kuna po sjednici, dok je za predsjednika Općinskog vijeća taj iznos 500 kuna, izvještava Radio Zlatar.
Imenovano je i povjerenstvo za utvrđivanje stanja zakupa poslovnih prostora i ostalih općinskih nekretnina. Predsjednik povjerenstva bit će Dario Spevec, a članovi Krunoslav Špoljar, Zlatko Jakuš, Mirjana Sedlar i Dražen Mutak.
Vijećnici su informirani i o objavljivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u općinskoj zgradi, u kojem djeluje čuvaonica djece. Budući da nakon završenog natječaja za upis djece u Dječji vrtić i dalje postoji potreba za čuvaonicom, poslovni prostor planira se iznajmiti za istu djelatnost.
Načelnica Mača Mladenka Mikulec podnijela je izvješće o radu u prvom polugodištu ove godine, a usvojena su i izvješća DVD-a Mače, Zagorska javne vatrogasne postrojbe i Hrvatskog Crvenog križa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba