PROSLAVA ROĐENDANA UZ PLES I TORTU: Zlatarbistričke mažoretkinje prigodnim programom obilježile 15. obljetnicu djelovanja

ONE SU TU OD PRVOG DANA: Mateji Martinjak, Marceli Čehulić, Lauri Čehulić i Mireli Horvatić dodijeljene posebne plakete za čak 15 godina treniranja

Objavljeno: 25.06.2021. zagorjeinternational

Programom “Večer Zlatarbistričkih mažoretkinja”, održanom u utorak, Zlatarbistričke mažoretkinje su proslavile 15 godina djelovanja u sklopu DND-a Zlatar Bistrica.
Kroz prigodni program održan ispred dječjeg vrtića u Zlatar Bistrici, otplesale su svoje atraktivne i nagrađivane koreografije iz natjecateljske sezone 2020./2021., ali i posebnu, zajedničku koreografiju svih svojih 45 članica. Osim koreografija, mažoretkinje su u sklopu programa dodijelile zahvalnice dosadašnjim suradnicima, koji su ih kroz 15 godina djelovanja nesebično podržavali i pomagali im u radu. Posebno priznanje i poklon bon mažoretkinjama je uručila načelnica Zlatar Bistrice Vesna Mikulec, u ime Općine, povodom 15 godina rada i osobitog doprinosa promicanju općine.
Mažoretkinje su svim svojim članicama dodijelile diplome i medalje za uspješno završenu plesnu sezonu 2020./2021., a dodatna priznanja za višegodišnje treniranje i vjernost timu dodijeljena su članicama: Nikolini Delić, Gabrijeli Šaić, Leoni Glavač, Franki Vuković, Larisi Pavlović i Mihaeli Cimić za pet godina, Tamari Čarap za šest godina, Lorelai Žukina, Doroteji Borić, Lani Dlesk, Anji Kirvak, Miji Peršun, Loreni Strahonja i Marineli Čehulić za osam godina, dok su članicama Mateji Martinjak, Marceli Čehulić, Lauri Čehulić i Mireli Horvatić dodijeljene posebne plakete za čak 15 godina treniranja, budući da su djevojke od prvog dana osnivanja mažoretkinja dio tima.
Svoj program i proslavu rođendana mažoretkinje su zaključile prigodnim čašćenjem uz rođendansku tortu, uz zahvalu svim dosadašnjim suradnicima, članovima udruge, roditeljima, prijateljima, bakama i djedovima na podršci kroz svih 15 godina djelovanja, kao i brojnoj publici na dolasku i prisustvu na njihovom programu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba