U Radoboju se osniva planinarsko društvo

“Imamo volju, želju, ekipu, prekrasnu Strahinjščicu i planinarski dom pri samom završetku – sad nam trebate vi, dragi sumještani i naravno, ime našeg društva“

Objavljeno: 23.06.2021. zagorjeinternational

U Radoboju je održan inicijalni sastanak na temu osnivanja planinarskog društva. Kako ističe načelnik Anđelko Toplovec za osnivanje imaju pomoć od iskusnih kolega i prijatelja planinara, ali i kandidatkinju koja je spremna prihvatiti se postupka osnivanja i formiranja planinarskog društva – Mariju Poljak.

-Iskusni planinari su gospoda Košutić i Voska, a svu potrebnu tehničku, ali i organizacijsku pomoć dobiti ćemo i od predsjednika Krapinskog planinarskog društva – gospodina Klasičeka. Imamo volju, želju, ekipu, prekrasnu goru Strahinjščicu i planinarski dom pri samom završetku. Sad nam trebate vi, dragi sumještani i naravno ime našeg društva. Predbilježbe za članstvo možete javiti na brojeve i mailove općine Radoboj, kao i kod naše v.d. predsjednice, Marije Poljak, a možete i meni. Isto tako nam možete dojaviti i prijedloge imena – poručio je načelnik Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba