Konstituirano Općinsko vijeće općine Petrovsko - za predsjednika izabran Željko Vučilovski

NAČELNIK STJEPAN KRKLEC: Odluke koje ćete donositi, bit će ozbiljne i bitne za našu općinu. Vjerujem da ćemo zajedno raditi na dobrobit svih mještana

Objavljeno: 15.06.2021. zagorjeinternational

U utorak je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Petrovskog za mandatno razdoblje 2021. – 2025. Novi saziv Općinskog vijeća čine: Željko Vučilovski, Darko Puh, Franjo Šanjug, Filip Križnik, Silvija Makar, Miljenko Golec, Monika Poslončec, Rudolf Semenić, Dijana Jurman, Valentina Presečki, Tomo Hršak, Dragutin Šanjug i Franjo Horvat.
Izabran je i Odbor za izbor i imenovanja u sastavu Franjo Šanjug – predsjednik te članovi Miljenko Golec i Franjo Horvat.
Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Željko Vučilovski, dok će dužnost potpredsjednika obnašati Filip Križnik, iz reda predstavničke većine te Dragutin Šanjug iz reda predstavničke manjine.
Sukladno Poslovniku, izabran je i Odbor za financije i proračun u sastavu Franjo Šanjug – predsjednik te članovi Darko Puh i Valentina Presečki. Sve odluke donesene su jednoglasno.
Vijećnicima se obratio i načelnik Petrovskog Stjepan Krklec.

– Zahvaljujem svima onima koji su nas izabrali i nadam se da ćemo svi skupa djelovati i raditi u interesu onih koji su nas birali. Vama svima čestitam na izboru i želim vam puno uspjeha u radu. Odluke koje ćete donositi, bit će ozbiljne i bitne za općinu Petrovsko. Vjerujem da ćemo zajedno raditi na daljnjem razvoju općine Petrovsko, na dobrobit svih mještana – poručio je Krklec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba