Nakon što su već dobili 20 tisuća kuna na natječaju INA-e za uređenje autobusne stanice u Brestovcu, provest će još jedan sličan projekt

JOŠ LIJEPIH VIJESTI IZ OŠ BRESTOVEC OREHOVIČKI: Na natječaju HEP-a odobreno im 10 tisuća kuna za uređenje autobusne stanice u Orehovici

Objavljeno: 11.05.2021. zagorjeinternational

Hrvatska elektroprivreda provela je Natječaj pod nazivom “Svjetlo na zajedničkom putu 2021.”, za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2021. godini u područjima mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. U skladu s uvjetima natječaja, zaprimljena je 791 prijava, a među odabranim dobitnicima donacije je i Osnovna škola Stjepana Radića Brestovec Orehovički, za projekt “Stanica sa svjetlom na početku puta”. Tako će ova zagorska škola za svoj projekt od HEP-a dobiti 10.000 kuna.

– Zahvaljujući ovoj donaciji, pokrenut ćemo inicijativu da se i za naše učenike u Područnoj školi Orehovica, kao i za sve druge korisnike s područja Orehovice, uredi i opremi autobusna stanica primjerena potrebama učenika i odraslih, kako nam, čekajući autobus, ne bi bili izloženi negativnim utjecajima atmosferilija i obolijevali. Ovim putem zahvaljujemo našim donatorima te ujedno pozivamo sve dobronamjerne i dobrohotne pojedince, udruge i institucije da se uključe u provođenje ovog, za naš kraj, izuzetno važnog projekta – poručuje Zdenko Kobeščak, ravnatelj OŠ Stjepana Radića.
Podsjetimo, spomenuta škola prijavila se i na natječaj INA-e pod nazivom “Zeleni pojas”, na kojem joj je odobreno 20 tisuća kuna za izgradnju zelene i pametne školske autobusne stanice kraj OŠ u Brestovcu Orehovičkom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba