Aktualni načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić ulazi u utrku za treći mandat, a s listom za Općinsko vijeće, HNS u toj općini izlazi samostalno

ŽELI NASTAVITI RAZVIJATI GORNJU STUBICU: “Cilj mi je dovršetak izgradnje dječjeg vrtića, izgradnja sportske dvorane te obnova kuća stradalih u potresu”

Objavljeno: 16.03.2021. zagorjeinternational

Kao što smo već izvještavali, aktualni načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić ulazi u utrku za treći mandat na toj funkciji, a s listom za Općinsko vijeće, HNS u Gornjoj Stubici izlazi samostalno. Tu informaciju sada su i službeno potvrdili iz Županijske organizacije HNS-a Krapinsko – zagorske županije.
Kako stoji u priopćenju, kroz dosadašnja dva mandata, Jasmin Krizmanić se potvrdio politikom rada i rezultata s jasnom vizijom napretka i razvoja Gornje Stubice te iza sebe ostavio niz realiziranih projekata, koji su znatno doprinijeli razvoju čitavog stubičkog kraja. No, kako sam kaže, posao razvoja Gornje Stubice još nije gotov pa Krizmanić nudi dovoljno razloga za još jedan mandat.

Obnova kuća

– Vrlo je bitno nastaviti postojeće projekte važne za građane, među kojima je svakako projekt izgradnje dječjeg vrtića. Neophodno je napraviti sve potrebne radnje da bi se dječji vrtić mogao staviti u potpunu funkciju. S obzirom na to da sam u projektu od samog početka, smatram da je važno da upravo moji suradnici i ja to i završimo, da ne pođe sve u krivom smjeru jer možda moji protukandidati neće prepoznati važnost što skorije realizacije ovog projekta – ističe Krizmanić.
Među kapitalnim projektima je i izgradnja sportske dvorane u Gornjoj Stubici, kojom će se stvoriti bolji uvjeti za odvijanje nastave tjelesnog odgoja te za sportsko – rekreacijske aktivnosti građana i sportskih udruga.
Krizmanić kao prioritet ističe i rekonstrukciju državne ceste D307, od pružnog prijelaza kroz naselje Samci do Banščice a temelj njegova programa za iduće četiri godine čini obnova kuća oštećenih u potresu.

– Volio bih da se svaka kuća obnovi, njih 60-ak, a budući da neki od objekata nisu legalizirani, trebamo i za to iznaći rješenje, pronaći najbolji način za njihovu sanaciju. To si stavljam u zadatak, kao i praćenje same realizacije sanacije oštećenih kuća – zaključuje Jasmin Krizmanić.

Politika čistih ruku

Kaže i kako je uvjeren će mu birači i na predstojećim izborima dati podršku, s obzirom na sve dosad učinjeno.

– Smatram da će građani to prepoznati i dati mi još jednom povjerenje, kako bih i u naredne četiri godine mogao raditi na dobrobit svih naših žitelja – istaknuo je.
Potporu kandidaturi Jasmina Krizmanića dao je i predsjednik ŽO HNS-a KZŽ Robert Šplajt.

– Kada kao čelni čovjek općine na prvo mjesto stavite građane i njihove probleme i kad pred njih izlazite s konkretnim rješenjima, kao što to čini naš Jasmin Krizmanić, tada su i rezultati vidljivi. Krizmanić je dokazao da se politikom čistih ruku i čista obraza može uspješno voditi općina stoga ne sumnjamo u njegove rezultate i na ovim izborima -zaključio je Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba