Prošle su godine uspjeli izbjeći pandemiju koronavirusa, no ove godine nisu uspjeli

Bistrički fašinek održat će se virtualno, na foto izazovu nagradit će se najbolje maske

Objavljeno: 01.02.2021. zagorjeinternational

Pandemija koronavirusa prošle je godine zaobišla ”Bistrički fašinek” i dopustila da se manifestacija održi. Ove godine zbog epidemioloških mjera to neće biti moguće.

Zbog toga će Općina Marija Bistrica i Turistička zajednica Općine Marija Bistrica ove godine organizirati 30. Bistrički fašinek, ali će se on ove godine po prvi put održati virtualno. Kako ne bi izostavili tradicionalnu manifestaciju, Turistička zajednica općine Marija Bistrica odlučila je otvoriti foto izazov ”Virtualni bistrički fašinek”! Foto izazov trajat će do 16. veljače do kada se mogu slati fotografije ovogodišnjih maškara.

Za sudjelovanje trebate u komentar objave na Facebook stranici objaviti svoju fotografiju maske te navesti njezin naziv, a zatim pratiti tijek natječaja i svojih lajkova. Fotografije s najviše lajkova osvajaju nagrade.  Iz TZ Općine Marija Bistrica napominju kako u nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi od 0 do 999 godina, da je vrijeme trajanja natječaja do 16. veljače, a objava dobitnika predviđena je za 17. veljače u 12 sati.

Vrijeme i način preuzimanja nagrada odredit će se u dogovoru s nagrađenima u privatnim porukama putem Facebooka. Organizatori se na kraju nadaju da će 2022. godine manifestacija ponovno biti na središnjem bistričkom trgu, prenosi Radio Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba