Pomoć gospodarstvenicima u jeku korona krize od strane Krapinsko – zagorske županije

Poduzetnici korisnici Poslovno – tehnološkog inkubatora oslobođeni plaćanja zakupnine do lipnja, a mogli bi biti oslobođeni i plaćanja troškova režija

Objavljeno: 14.01.2021. JJ

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar donio je Odluku o plaćanju potpore zakupnicima Poslovno – tehnološkog inkubatora KZŽ za razdoblje siječanj – lipanj 2021. godine.

Odluka o oslobođenju plaćanja zakupnina poduzetnicima korisnicima prostora Poslovno – tehnološkog inkubatora KZŽ za prvih šest mjeseci 2021. godine predstavlja nastavak oslobođenja za studeni i prosinac 2020. godine, koje je uvedeno po pogoršanju epidemiološke situacije te u vrijeme donošenja pratećih odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite koje su utjecale i na poslovanje poduzetnika. Iz Krapinsko – zagorske županije kažu kako kontinuirano prate utjecaj epidemije na zagorsko gospodarstvo te je u sklopu mjera potpore gospodarstvu, župan Kolar donio i ovu odluku kojom, uz oslobođenje plaćanja zakupnine, Poduzetničkom centru KZŽ odobrava da poduzetnike u inkubatoru u navedenom razdoblju oslobode i plaćanja troškova režije. Podsjetimo, prostore Poslovno – tehnološkog inkubatora trenutno koristi osmero poduzetnika koji se bave proizvodnim i uslužnim djelatnostima. U tijeku je uvođenje još jednog poduzetnika, tako da na raspolaganju za sve zainteresirane ostaju još samo četiri slobodna mjesta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba