KRAPINSKE TOPLICE: Završili radovi na dionici vodoopskrbne mreže visoke zone Mala Erpenja - Lovreća Sela, a završava i izgradnja vodovodne mreže u Jasenovcu Zagorskom

NAČELNIK SVAŽIĆ: I dalje ćemo ustrajati na dovođenju pitke vode u visoke zone, kako bi svako kućanstvo imalo jednake uvjete za život

Objavljeno: 20.12.2020. JJ

Općina Krapinske Toplice i u ovoj je godini nastavila s radovima na unaprjeđenju vodoopskrbne mreže. Dovršeni su radovi na dionici vodoopskrbne mreže visoke zone Mala Erpenja – Lovreća Sela u duljini od 600 metara, vrijedni oko 46.600 kuna s PDV-om.

Također, ovih se dana privode kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže u Jasenovcu Zagorskom u duljini od 750 metara, a riječ je o investiciji od oko 60.000 kuna s PDV-om.   Sredstva za provođenje ovih radova osigurala je Općina Krapinske Toplice, uz sufinanciranje Krapinsko – zagorske županije s 33 posto vrijednosti investicije.

Općina Krapinske Toplice svake godine unaprjeđuje vodoopskrbnu mrežu, a nastavit će i u 2021., kako bi proširila vodoopskrbnu mrežu u visokim zonama.

Načelnik Ernest Svažić ističe kako će i dalje ustrajati na dovođenju pitke vode u visoke zone, kako bi svako kućanstvo, bez obzira gdje se nalazilo, imalo jednake uvjete za život. – Izgradnjom infrastrukture omogućujemo mještanima bolje uvjete za stanovanje u svim dijelovima općine te kroz takve projekte nastojimo zadržati ljude da ostanu živjeti u ovom kraju – kaže načelnik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba