Poklonili im igračke, bojanke, slikovnice, slatkiše i mandarine

Učenici i djelatnici Srednje škole Oroslavje uljepšali Božić korisnicima Centra za rehabilitaciju Pustodol

Objavljeno: 16.12.2020. JJ

Iako trenutna epidemiološka situacija ne omogućuje tradicionalni odlazak u Centar za rehabilitaciju u Pustodolu, to nije spriječilo učenike, profesore i djelatnike Srednje škole Oroslavje da i ove godine korisnicima Centra uljepšaju Božić prigodnim poklonima.
Poklone su u Centar za rehabilitaciju u utorak odnijeli učenik Jan Krsnik, profesorica Marina Krsnik, pedagoginja Marija Banožić Aličević i psihologinja Maja Vdović, a dočekala ih je socijalna radnica Slađana Klanjčić, s božićnim čestitkama koje tradicionalno izrađuju korisnici.
Djelatnici i korisnici su od srca zahvalili svim učenicima koji su im poklonili svoje igračke, plišane i edukativne, bojanke i slikovnice te profesoricama koje su organizirale takvo prikupljanje (M. Jazvec, R. Čandrlić, A. Knežević-Hesky). Slatkiše i ostale namirnice prikupili su učenici 2.a opće gimnazije (Valentina, Gloria, Stjepan i Jan). A kako Božić ne bi ostao bez mirisa i okusa mandarina, potrudili su se ravnateljica Natalija Mučnjak i stručno osoblje, a svoju donaciju dala je i djelatnica Neretvanskih mandarina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba