U BOLNICI U ZABOKU SE NA RESPIRATORU NALAZI 14 OSOBA

Na području Krapinsko-zagorske županije 21 nova slučaja koronavirusa, preminule su 4 osobe

Objavljeno: 15.12.2020. zagorjeinternational

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 21 nova osoba pozitivna na koronavirus. Radi se o osobama s područja sljedećih jedinice lokalne samouprave: Grad Donja Stubica (1), Grad Krapina (1), Grad Oroslavje (1), Grad Zabok (1), Grad Zlatar (3), Općina Bedekovčina (4), Općina Kraljevec na Sutli (1), Općina Krapinske Toplice (1), Općina Mače (1), Općina Marija Bistrica (2), Općina Sveti Križ Začretje (1), Općina Tuhelj (1) i Općina Veliko Trgovišće (3).

Oporavilo se 160 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 1.475. U samoizolaciji se nalazi 1.840 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalazi se 26 pacijenata sa SARS CoV-2 infekcijom.

Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 26 pacijenata. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 93 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, od kojih je 14  na respiratoru. Preminule su dodatne 4 osobe pozitivne na koronavirus. Izražavamo iskrenu sućut obiteljima preminulih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba