TUGA U ZAPRUĐU: Od posljedica koronavirusa preminuo dobri duh kvarta

“Imao je 37 godina. Umro je od bolesti koju mnogi danas olako shvaćaju, nazivaju izmišljenom i sprdaju se”

Objavljeno: 07.12.2020. zagorjeinternational

– Počivaj u miru Buco, nemam ti snage ništa drugo napisati – objavljeno je u nedjelju poslijepodne u Facebook grupi Zapruđe.

Kako saznajemo, u 37. godini od posljedica koronavirusa preminuo je Križan Pavić, vlasnika dvaju kafića Cotton + u Zapruđu i na platou Mamutice. Na društvenim mrežama od njega se opraštaju mnogi prijatelji i poznanici. Svi su u šoku što je ovog uvijek nasmijanog muškarca pobijedila korona.

– Jučer nisam imala snage pisati. Objavila sam što sam morala u kvartovskoj grupi i otišla zapaliti svijeću. Ispred njegovog kafića gomila ljudi. Gomila lampaša i cvijeća. Prijatelji, poznanici, gosti… Svi su došli ispratiti dobrog duha kvarta. Bio je stalno nasmijan. Otkačen. Veseo. Imao je 37 godina. Umro je od bolesti koju mnogi danas olako shvaćaju, nazivaju izmišljenom i sprdaju se iz nje. “Pazite se, ljudi”, bila je njegova zadnja poruka iz bolnice. Sretan ti put, dobri čovječe. Neka te čuvaju anđeli – oprostila se od njega jedna žena na društvenim mrežama.

Uz objavu je stavila fotografiju njegovog kafića, ispred kojeg je zapaljeno mnoštvo svijeća.

– Falit ćeš Buco… Falit ćeš… A trebali smo se vidjeti… Pričati o svemu… Smijati se kak smo bili glupi… 30+ godina prijateljstva… Luka te voli puno… I ja te volim, Buco moj, puno – neke su od tužnih poruka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba