ŽELITE PROMIJENITI KARIJERU ILI JEDNOSTAVNO FORMALIZIRATI SVOJA STEČENA ZNANJA? Pučko otvoreno učilište Krapina uvijek je tu za vas

NE DVOJITE: U ponedjeljak počinje osposobljavanje samostalnih knjigovođa i još uvijek ima slobodnih mjesta!

Objavljeno: 07.11.2020. zagorjeinternational

Želite promijeniti svoju karijeru, povećati si prihode ili jednostavno steći nova znanja i vještine te si osigurati nove mogućnosti?

Pučko otvoreno učilište Krapina tu je za sve one svjesne činjenice da je učenje cjeloživotni proces i da nikad nije prekasno za ostvarenje svojih snova. Zato požurite, jer u tijeku je upis za osposobljavanje samostalnih knjigovođa, koji počinje već ovog ponedjeljka.

Program je namijenjen polaznicima koji se po prvi puta susreću s knjigovodstvom, kao i onima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, ali žele proširiti i usavršiti svoja znanja ili formalizirati svoja već ranije stečena znanja i vještine iz ovog područja.

Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja, dok su vježbe osmišljene na način da se usvojena znanja iz knjigovodstva primjene na računalu korištenjem knjigovodstvenog programa. Osposobljavanje traje 145 školskih sati, a njegovim završetkom, polaznici dobivaju uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjigu. Završetak ovog programa pridonosi konkurentnosti i zapošljivosti.

Iako nova obrazovna skupina s osposobljavanjem kreće već ovog ponedjeljka, slobodnih mjesta još uvijek ima, a sve detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 049/370-561 ili putem e-maila [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba