Zahtjev za financiranje ili sufinanciranje podnosi se zaključno s 15. listopadom

Općina Zlatar Bistrica ponovo sufinancira školsku kuhinju za svoje osnovnoškolce

Objavljeno: 03.10.2020. LB

Općina Zlatar Bistrica će i u ovoj školskoj godini, sufinancirati, odnosno, financirati školsku kuhinju za polaznike osnovne škole koja imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica. Pravo na financiranje školske kuhinje u punom iznosu cijene koštanja ostvaruje roditelj ili staratelj u slučaju ako je bilo koji član zajedničkog kućanstva korisnik nekog prava u sustavu socijalne skrbi putem Centra za socijalnu skrb u slučaju djece ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata koji ima troje ili više djece koja polaze osnovnu školu, za svu djecu polaznike škole.

Pravo na sufinanciranje školske kuhinje u iznosu od 50 posto od mjesečne cijene koštanja školske kuhinje ostvaruje samohrani roditelj te roditelj, odnosno staratelj, čiji prihod po članu domaćinstva ne iznosi više od 1250 kuna mjesečno.

Zahtjevi se podnose Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica zaključno s 15. listopadom, a uz njih se treba priložiti i potvrda osnovne škole kojom se potvrđuje da je dijete polaznik škole, Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva, potvrdu o prebivalištu oba roditelja, odnosno, staratelja izdanu od MUP-a, potvrde o primanjima kućanstva ostvarena u protekla tri mjeseca prije podnošenja zahtjeva, ostalu dokumentaciju kojom dokazuje status temeljem kojeg se podnosi zahtjev. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba