Uskoro će biti raspisan novi natječaj

Silvija Kramarić više nije poljoprivredna redarka za područje Pregrade, Desinića i Krapinskih Toplica

Objavljeno: 01.10.2020. JJ

Silvija Kramarić, koja je obavljala posao poljoprivredne redarke za područje grada Pregrade te općina Desinić i Krapinske Toplice, s prvim je danom listopada otišla na novo radno mjesto, pa iz Grada Pregrade kažu kako će u što skorijem roku biti raspisan natječaj za novog poljoprivrednog redara.
No, nije to jedina novost u gradu. Krunoslav Kolar iz Pregrade novi je direktor poduzeća Vodoopskrba i odvodnja Pregrada, nakon što je dosadašnjoj direktorici trgovačkog društva Vesni Zagvozdi mandat je istekao 30. rujna.

Temeljem provedenog natječaja, Nadzorni odbor poduzeća na svojoj je devetoj sjednici, održanoj 19. kolovoza, donio prijedlog Odluke o imenovanju novog direktora slijedom kojeg je skupština – gradonačelnik donio Odluku o imenovanju direktora. Kolar je istaknuo kako će nastaviti s kontinuiranim podizanjem poslovanja Društva kroz primjenu postojećih poslovnih procesa, usavršavanjem zaposlenika, a ulaganjem u sustav vodoopskrbe i odvodnje kroz sadašnje i buduće investicije nastojat će osigurati kvalitetnu uslugu građanima. Mandat mu traje četiri godine, a počeo je 1. listopada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba