Općina Kraljevec na Sutli potrudila se da njihovi najmlađi učenici posebno upamte dan kada su prvi put sjeli u školske klupe

LIJEPA USPOMENA: Prvašićima poklonjene personalizirane šalice s njihovim imenom i datumom početka škole

Objavljeno: 07.09.2020. zagorjeinternational

Prvi dan škole poseban je za sve učenike, a pogotovo za prvašiće, koji se po prvi puta susreću sa školskim klupama i obavezama, ali i novim prijateljstvima koje one nose. Ove godine to je i dodatno specifična situacija zbog mjera koje su na snazi zbog epidemije koronavirusa. Stoga su se u Općini Kraljevec na Sutli posebno potrudili da njihovi najmlađi učenici upamte dan koji označava početak njihova novog životnog razdoblja.

– Draga djeco, roditelji, učitelji i ostali suradnici! Pred nama je još jedna nova školska godina obilježena specifičnom situacijom i novim izazovima. Želimo Vam da budete zdravi, uspješni, zadovoljni i uvijek nasmijani u zajedničkom usvajanju novih znanja i vještina. Posebno pozdravljamo naše prvašiće; Petru Nikol, Miu G., Lanu, Karla, Petru, Josipa, Niku, Miu Š., Tenu, Luku, Andreju i Katarinu, kojima smo i ove godine pripremili originalni poklon – šalicu s njihovim imenom i datumom početka škole – koji će ih uvijek podsjećati na današnji dan i novo životno razdoblje. SRETNO SVIMA! – poručili su iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba