Prošlog vikenda na zagorskim cestama sedam prometnih nesreća - ozlijeđene tri osobe

U Desiniću prometnu nesreću uzrokovao vozač s 1,27 promila alkohola u krvi

Objavljeno: 31.08.2020. JJ

Prošlog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća i četiri prekršaja. Evidentirano je jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Neprilagođena brzina

Od sedam prometnih nesreća, četiri su bile s materijalnom štetom i tri s ozlijeđenim osobama. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Jalšju, uslijed nepropisnog mimoilaženja, u Krapinskim Toplicama, zbog nepropisne vožnje unatrag, u Velikoj Vesi, uslijed oduzimanja prednosti prolaska i Zlatar Bistrici, zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Strmcu Stubičkom zbog nepropisne vožnje unatrag, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a lakše je ozlijeđena i jedna osoba u prometnoj nesreću koja se dogodila u Andraševcu zbog neprilagođene brzine.

Javni red i mir

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Desiniću, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač, koji je vozilom upravljao s 1,27 promila alkohola u organizmu.
Zabilježena su i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o održivom gospodarenju otpadom i tri prekršaja u cestovnom prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba