Vatrogasci zaprimili dojavu o požaru u Inkopu, no, požara nije bilo

“Navodno je ovo bila taktika da se skrene pozornost na problem, a sve preko leđa dobrovoljnih vatrogasaca. Vidjet ćemo što će utvrditi policija”

Objavljeno: 20.06.2020. JJ

U petak u 20.52 sata uzbunjena je putem VOC-a Zabok Središnja vatrogasna postrojba DVD-a Bedekovčina s područjem odgovornosti i teritorijalno nadležni DVD Poznanovec radi požara u poduzeću za preradu plastike u sklopu tvornice INKOP Poznanovec. Na mjesto intervencije izašao je DVD Poznanovec s malim navalnim vozilom i šestero vatrogasaca i DVD Bedekovčina s velikim i malim navalnim vozilom, auto cisternom i 14 vatrogasaca te Zagorska javna vatrogasna postrojba Zabok s navalnim vozilom i tri vatrogasca. Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da nema požara, već da se dimi iz procesa proizvodnje.

– Sreća da je tako, no što ako požar tu ipak nekim slučajem nastane? Naime, imamo saznanja da je ovo bila navodno taktika kako skrenuti pozornost na problem. Sve preko leđa dobrovoljnih vatrogasaca. Vidjet ćemo što će utvrditi policija – kažu iz DVD-a Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba