U tijeku su radovi u sklopu 1,4 milijuna kuna vrijednog projekta

Obiteljski centar Krapina privremeno na drugoj adresi

Objavljeno: 20.05.2020. zagorjeinternational

Započeli su radovi na uređenju prostora Centra za socijalnu skrb Krapina, u sklopu projekta “Uređenje i opremanje Centra za socijalnu skrb Krapina kao podrška deinstitucionalizaciji“. Vrijednost projekta je 1.401.741 kunu, a u stopostotnom se iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ciljna skupina

Projekt će se provoditi do 1. listopada, a osigurat će se preduvjeti za provođenje programa prevencije institucionalizacije i deinstitucionalizacije na području rada Centra i Podružnice Obiteljskog centra, odnosno, pružiti potpunu podršku djeci i obiteljima u riziku kroz individualna i grupna savjetovanja, radionice te u obitelji korisnika. Ciljna skupina u ovom projektu su obitelji i roditelji kojima je potrebna podrška, mladi, roditelji djece predškolske dobi te djece i mladih s poteškoćama u razvoju, samohrani roditelji, osobe s invaliditetom, kao i udomitelji i posvojitelji s područja Krapinsko – zagorske županije. Trenutni građevinski radovi obuhvaćaju ugradnju vanjskog dizala i uređenje prostora podružnice Obiteljski centar. Zbog radova koji onemogućavaju nesmetani rad s korisnicima, Obiteljski centar privremeno će raditi u sjedištu Centra za socijalnu skrb Krapina, u Ulici Dragutina Domjanića 5. Građevinski radovi, s opremanjem prostora novim namještajem i opremom, trajat će tri mjeseca.

 Kontakt

Brojevi telefona podružnice Obiteljski centar ostaju isti: 049/371-319; 049/371-193; 099/2688-656, 099/389-1166, kao i mail adresa [email protected]. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba