U sklopu “Adventa u Mariji Bistrici”, očekuje vas “Vikend adventskih običaja”

Uživajte u salonskim plesovima, tradicionalnom adventskom (do)ručku uz Sašu Lozara i kreativnoj radionici ”Mirisni sapuneki i anđeleki”

Objavljeno: 19.12.2019. zagorjeinternational

Pred nama je četvrti  vikend “Adventa u Mariji Bistrici“, pod nazivom “Vikend adventskih običaja”, koji počinje u petak, adventskim kinom. U Domu kulture održat će se dvije projekcije aktualnog kino hita “Snježno kraljevstvo II.”, s početkom u 18 i 19.45 sati.
Subotnji program započinje u 16 sati na središnjem trgu, proglašenjem pobjednika nagradnog natječaja ”K suncu prosi svaka roža”, uz nastup Ženske vokalne grupe ”Kajda”, a od 17 sati nastupit će Christmas Trio. U 19 sati u Domu kulture na rasporedu su Salonski plesovi s Paulinom Krizmanić i predstava ”Princeza Louise” KUD-a Lobor, a od 20.15 Adventsko kino s hitom ”Last Christmas”.
Nedjeljni program počinje paljenjem četvrte adventske svijeće u 10 sati, a nakon toga uslijedit će tradicionalni adventski (do)ručak uz Sašu Lozara, kreativnu radionicu ”Mirisni sapuneki i anđeleki” Udruge umirovljenika Marija Bistrica i nastup Podium Brass Quinteta. U 17 sati koncert će održati Zbor mladih ”Vedrina” iz Lobora.
Podsjećamo i da svake nedjelje od 1. do 22. prosinca, na “Advent u Mariji Bistricu“ voze besplatni ZET-ovi autobusi. Polazak je u 9 sati s Glavnog kolodvora, a povratak u 16 sati.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba