Na državnom fotografskom natjecanju “Koprivnički salon fotografije“, među 79 autora, sudjelovala i dvojica osnovnoškolaca iz Zlatara

Tomo Valjak dobio pohvalu za svoju fotografiju “Cvjetni sat“

Objavljeno: 15.11.2019. JM

Među 79 autora s 312 fotografija, na ovogodišnjem državnom fotografskom natjecanju “Koprivnički salon fotografije“ sudjelovala su i dvojica osmaša Osnovne škole Ante Kovačića Zlatar, Tomo Valjak i Matija Mikulec, pod mentorstvom stručnog suradnika knjižničara Denisa Vinceka. Ocjenjivački sud natjecanja, održanog po 12. put, činili su Vladimir Puž, Dražen Tetec i Marijan Lisjak, a radovi su ocjenjivani pod zaporkama.
Uspješno sudjelovanje zlatarskih učenika nastavljeno je i ove godine, te je pohvaljena fotografija “Cvjetni sat“, koju je u Novom Mestu nad Metuji u Češkoj, u sklopu aktivnosti projekta Erasmus+, snimio Tomo Valjak. Uspjeh je tim veći znamo li da se uz učenike i fotoamatere, na to natjecanje prijavljuju i profesionalni fotografi, poručuju iz škole.
Inače, državno natjecanje pod motom “Sretno dijete – sretna obitelj“ promiče nenasilje, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, organizira ga Foto kino klub Podravina.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba