Osnovana podružnica GLAS-a Mladih Krapina, za predsjednika izabran Denis Cesarec

“Cilj je da u sljedećih nekoliko godina GLAS Mladih Krapina postane najbrojniji i najjači politički pomladak u Krapini“

Objavljeno: 12.10.2019. IB

Nakon što je u svibnju ove godine u Krapini osnovana prva podružnica GLAS-a u Krapinsko – zagorskoj županiji, u srijedu je održana osnivačka skupština GLAS-a Mladih Krapina. Za predsjednika je izabran Denis Cesarec, za potpredsjednika Antonio Mužar, dok su u Predsjedništvo izabrani Ivan Artić, Lana Horvat, Ivana Poslončec i Karlo Kontrec. Na osnivačkoj skupštini gosti su bili glavni tajnik stranke i vijećnik u Gradu Zagrebu Stanko Kordić, te Sonja König, članica Predsjedništva GLAS-a, vijećnica u Gradu Zagrebu i bivša saborska zastupnica. Željko Vincelj, predsjednik krapinske podružnice GLAS-a, istaknuo je zadovoljstvo što je stranka na svom prvom testu i to mjesec dana nakon osnivanja, ostvarila odličan rezultat na izborima za Mjesni odbor Krapina.
– Time smo dobili dva predstavnika u Vijeće Mjesnog odbora Krapina. Lista koju je predvodio Adalbert Turner Juci prepoznata je od građana, a to će biti misao vodilja zagorskog GLAS-a i u drugim općinama i gradovima. Građanima ćemo ponuditi kandidate koje oni žele vidjeti na čelu svojih jedinica lokalne samouprave, a mnogi od njih bit će iz redova mladih – naglasio je Vincelj.
Povjerenik Županijske organizacije GLAS-a Romeo Vincelj na kraju je istaknuo da je ovo samo prva u nizu organizacija mladih te da su pred sebe stavili izazov da u sljedećih nekoliko godina GLAS Mladih Krapina postane najbrojniji i najjači politički pomladak u Krapini.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba