Održan Dan otvorenih vrata STIR UP-a, prvog coworking prostora u Krapinsko – zagorskoj županiji

Posjetitelji upoznali prostor i razgovarali s članovima coworking zajednice, slušali dva zanimljiva predavanja te se zabavili uz nastup komičara Aleksa Curaća Šarića

Objavljeno: 06.09.2019. zagorjeinternational

U četvrtak je održan Dan otvorenih vrata STIR UP-a, prvog coworking prostora u Krapinsko – zagorskoj županiji. Radi se o novom coworking prostoru u samom centru Zaboka, koji se nalazi na adresi Ulica Matije Gupca 64, Poslovni centar, I. kat.
Inspirativan i fleksibilan coworking prostor, kreiran je za pojedince i poduzeća koja cijene dizajn, funkcionalnost, prijateljsku uslugu i pažnju posvećenu detaljima, a uz to je i savršeno mjesto za evente, radionice, prezentacije i sastanke. Posjetitelji su tijekom cijelog dana mogli upoznati prostor i razgovarati s članovima coworking zajednice.

“Vidi 30 ispod 30“

Službeni program povodom otvorenja započeo je uz voditeljstvo i nastup poznatog stand up komičara Aleksa Curaća Šarića. Održana su i dva kratka predavanja, na kojima su govorili Luka i Tin iz agencije Async Labs, koja se bavi softverskim razvojem rješenja za klijente. Luka Klancir, koji svoje korijene vuče iz Zlatar Bistrice, napisao je knjigu “Lean It If You Mean It”, o njemu se često piše u medijima kao o uspješnom mladom poduzetniku, koji je prošle godine dobio i nagradu “Vidi 30 ispod 30“. Ujedno je COO poduzeća Async Labs, koje u svojem rukovođenju drži prvi Hrvatski Bitcoin portal. Luka je govorio na temu – Bitcoin, Blockchain and the Great Beyond.

“Client Communication”

Drugi predavač bio je Tin Jurković, također iz poduzeća Async Labs, u kojem je zaposlen kao iOS developer. Tin svoju strast dijeljenja znanja i iskustva potvrđuje i nedavno održanim predavanjem na trećem WordPress Meetup-u Zagrebu, gdje je svojim predavanjem podijelio praktično znanje s publikom i nasmijao ih do suza. U Zaboku je održao predavanje na temu “Client Communication”.
Danu otvorenih vrata prisustvovale su zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, zamjenica gradonačelnica Zaboka Valentina Đurek i direktorica Poduzetničkog centra KZŽ Martina Jantol Županić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba