GDCK Zabok započeo s podjelom školskog pribora, odjeće i obuće u sklopu projekata FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“ i “Školski pribor i oprema za školarce u središnjoj Hrvatskoj“

Pakete će dobiti dosadašnji korisnici projekta – 25 učenika nižih razreda i 39 učenika viših razreda osnovne škole

Objavljeno: 07.08.2019. IB

Kao partneri Hrvatskog Crvenog križa, u sklopu projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, u Gradskom društvu Crvenog križa Zabok, započeli su s podjelom školskog pribora za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole.
Zatim su, kao partneri GDCK-a Karlovac u sklopu projekta FEAD “Školski pribor i oprema za školarce u središnjoj Hrvatskoj“, započeli i s podjelom školskog pribora od 5. – 8. razreda osnovne škole te odjeće i obuće  za tjelesni odgoj od 1. do 8. razreda osnovne škole.

Sadržaj paketa

Kompleti školskog pribora sadrže školsku torbu, drvene bojice, tempera boje s kistovima, vodene boje s kistovima, flomastere, ravnalo, trokut, kutomjer, 35 bilježnica, mapu za likovni odgoj, pernicu praznu, 12 grafitnih olovaka s gumicom, 5 kemijskih olovaka, šiljilo, dvije gumice za brisanje, kolaž papir i metalni šestar. Kompleti odjeće sadržavaju dvije majice, kratke hlače, trenirku i vrećicu za tjelesni odgoj, dok kompleti obuće  sadrže jedan par platnenih tenisica za dvoranu i jedan par sportskih tenisica za van.

Dosadašnji korisnici

Iz GDCK-a Zabok ističu kako su projektima obuhvatili djecu – dosadašnje korisnike projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“,  koja će iduće školske godine polaziti osnovnu školu i to 25 učenika od 1. do 4. razreda i 39 učenika od 5. do 8. razreda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba