Veliki uspjeh zagorskih učenika na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2019.

Manuel Plašć i Stjepan Bingula iz SŠ Zlatar osvojili zlatnu medalju za svoj rad “Agrobot 4G”

Objavljeno: 29.03.2019. JJ

Učenici Srednje škole Zlatar, Manuel Plašć i Stjepan Bingula, osvojili su zlatnu medalju za svoj rad Agrobot 4G na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2019. u obrazovnom sektoru elektrotehnika i računalstvo, u disciplini Međusektorska smotra učeničkih radova. Državne prvake je mentorirao Tomislav Pavlek.

Zapažene rezultate na istom natjecanju od učenika SŠ Zlatar ostvarili su i Karlo Marković i Stjepan Bingula u disciplini Robotika, također pod mentorstvom Tomislava Pavleka, dok je Manuel Plašć pod mentorstvom Srećka Svibena bio uspješan i u disciplini Izrada programskih rješenja.
– Svake se godine radujemo ovakvom natjecanju jer znamo koliko je truda i rada uloženo i da će naši dečki dati sve od sebe i ostvariti prekrasne rezultate. Podrška učenicima bili su i nastavnici Vladimir Klapač, Bojan Rogina i Dubravko Čubek. Hvala vam što svojim nesebičnim radom i zalaganjem donosite radost, sreću i zadovoljstvo u naša srca i školu i što nas činite izuzetno ponosnima – poručili su iz SŠ Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba